Avaleht

Illis Vets

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1974 "Aastaring" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1974 "Oreli sisse minek" Dokumentaalfilm Operaator
1974 "Orelitoonid " Dokumentaalfilm Operaator
1974 "Sajandid kivis ja muusikas" Muusikafilm Operaator
1973 "... kolm, neli ja… " Muusikafilm Operaator
1973 "Laulab RAM-1" Muusikafilm Operaatori assistent
1973 "Mere kivi" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1973 "Rasked aastad" Telemängufilm Operaatori assistent
1972 "... põline rikas" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1972 "Helin" Dokumentaalfilm Stsenarist
Operaator
1972 "Kalmeri laulud" Muusikafilm Operaator
1972 "Kuldsed koorid" Muusikafilm Operaatori assistent
1972 "Meil on pidu" Muusikafilm Operaatori assistent
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Operaatori assistent
1971 "Boba" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1971 "Küünlavalgel" Muusikafilm Operaatori assistent
1971 "Lindpriid I osa" Telemängufilm Operaatori assistent
1971 "Lindpriid II osa" Telemängufilm Operaatori assistent
1971 "Lindpriid III osa" Telemängufilm Operaatori assistent
1971 "Lindpriid IV osa" Telemängufilm Operaatori assistent
1971 "Lõppematu päev" Telemängufilm Operaatori assistent
1971 "Muinasjutt kellukestest allikas " Amatöörfilm
1971 "Noor pensionär" Telemängufilm Operaatori assistent
1971 "Siia, siia, siirdu, viirgu!" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1971 "Uno" Muusikafilm Operaatori assistent
1971 "Veel kord merest" Dokumentaalfilm Operaator
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Operaatori assistent
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Operaatori assistent
1964 "Null kolm " Mängufilm Operaatori assistent
1963 "Jalgrattataltsutajad " Mängufilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm