Avaleht

Andres Raag

Andres Raag

Näitleja Andres Raag on sündinud 24. juunil 1970 Tallinnas. Ta lõpetas 1992. aastal Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri XV lennu (kursuse juhendaja Kalju Komissarov). Samast aastast töötab Linnateatris. Mänginud ka filmides ja telesarjades (nt „Kodu keset linna“).

Tema ema on näitleja Kersti Kreismann.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Ferdinand Peterson
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Isadeklubi mees
2015 "Keeris" Teleseriaal Sten Vaiksoo
2013 "Parim enne" Teleseriaal Gunnar
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Tom
2012 "Ühikarotid: Õed" Teleseriaal Sanderi isa
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Uurija
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm
2010 "Teise mehe pea" Teleseriaal Louis
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Tom MIller

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm