Avaleht

Henri Kuus

Henri Kuus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Sea aasta" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2020 "Sipsik " Animafilm Helirežissöör
2020 "Vee peal " Mängufilm Helirežissöör
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Helirežissöör
2019 "Kosmonaut" Animafilm Helirežissöör
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Heli kokkusalvestaja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Helirežissöör
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Heli järeltöötluse assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm