Avaleht

Mart Must

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Hitler & Stalin 1939" Dokumentaalfilm Direktor
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Kunstnik
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm Kunstnik
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Kunstnik
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Kunstnik
1983 "Maa kivid" Populaarteaduslik film Kunstnik
1978 "Naine kütab sauna " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1976 "Suvi " Mängufilm Dekoraator
1975 "Tantsib Tiit Härm" Dokumentaalfilm Kunstnik-dekoraator
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Dekoraator
1974 "Värvilised unenäod " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1973 "Tavatu lugu " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1972 "Verekivi " Mängufilm Dekoraator
Kunstniku assistent
1971 "Don Juan Tallinnas " Mängufilm
Muusikafilm
Dekoraator
1970 "Tuulevaikus " Mängufilm Dekoraator
1969 "Gladiaator " Mängufilm Dekoraator
1968 "Libahunt" Mängufilm Dekoraator
1966 "Mis juhtus Andres Lapeteusega? " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Dekoraator
1964 "Operaator Kõps seeneriigis" Animafilm Dekoraator
1961 "Ott kosmoses" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
Butafoor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm