Avaleht

Kaarel Karm

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1976 "Suvi " Mängufilm Apteeker
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Martin Puri
1965 "Mäeküla piimamees " Mängufilm
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Uudam
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Arst
1963 "Jäljed " Mängufilm Jaak Tambu
1962 "Jääminek " Mängufilm Tõnis Jõgel
1961 "Ühe küla mehed " Mängufilm Niglas
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Huberg
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Pragi
1955 "Jahid merel " Mängufilm Peeter
1950 "Masinaehitajate kingitus" Filmikroonika Teksti lugeja
1950 "Üldrahvalik pidupäev" Filmikroonika Teksti lugeja
1950 "Uus lasteaed" Filmikroonika Teksti lugeja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm