Avaleht

Rein Hanson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Eedeni aed " Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Autor
2006 "Reekviem rukkile? " Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2005 "Kahekõne veega" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2005 "Sõber kaber" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2005 "Ülo Uluots in memoriam 04.02.2005 " Dokumentaalfilm Produtsent
2004 "Õli - see on tervis" Dokumentaalfilm Stsenarist
2004 "Põhjamaa must kuld " Dokumentaalfilm Stsenarist
2004 "Teel tervema keskkonna poole " Dokumentaalfilm Stsenarist
2003 "Kes meil metsas elavad" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Linn looduse rüpes " Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm