Avaleht

Anne Veesaar

Anne Veesaar

Näitleja Anne Veesaar on sündinud 4. juulil 1957. aastal Valgas. Ta lõpetas 1980. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli IX lennu (kursuse juhendaja Merle Karusoo). Töötas aastatel 1980–1989 Rakvere teatris ja seejärel Vanalinnastuudios. Mängib sarjas "Õnne 13" Mare Petersoni.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Släkkerid EP01 - Rabarberikook" Tudengifilm Lasteaia juhataja
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Prostituut
2000 "Saamueli Internet" Animafilm Saamueli eit (hääl)
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm Roosi (hääl)
1993 "Kapsapea" Animafilm Liisbet (hääl)
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Mare Peterson
1993 "Väekargajad" Mängufilm Hädi
1981 "Keskpäev" Telemängufilm
1976 "Minu naine sai vanaemaks " Telemängufilm Helga

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm