Avaleht

Nikolai Bentsler

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Litsid" Teleseriaal Härra Ustjužaninov
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Üks Jõmm
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Turist
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Mustlane
2014 "See õige" Tudengifilm Konstaabel Petrov
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Fjodor
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Daniil
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Georgian
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Baarmen
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Venelane
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Aleksandr Vesper
2009 "Trumm" Tudengifilm Star
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Kaitseministeeriumi vahimees
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Talis

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm