Avaleht

Nikolai Bentsler

Nikolai Bentsler

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sipsik " Animafilm Taksojuht (hääl)
2017 "Litsid" Teleseriaal Härra Ustjužaninov
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Üks Jõmm
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Turist
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Mustlane
2014 "See õige" Tudengifilm Konstaabel Petrov
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Fjodor
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Daniil
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Georgian
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Baarmen

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm