Avaleht

Doris Tislar

Doris Tislar

Näitleja Doris Tislar on sündinud 20. aprillil 1993. aastal. Ta lõpetas 2012. aastal Gustav Adolfi Gümnaasiumi ja 2014 Rootsis Valla Folkhögskolas 2-aastase kursuse „Acting and Collaborative Theater“.  2016–2017 õppis Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias tantsukunsti erialal. Alates 2018. aastast töötab Eesti Noorsooteatris näitlejana. Mänginud telesarjades („Süvahavva” naispeaosa 2012–2013) ja filmides, nt „Mina olin siin” (2008, režissöör Renè Vilbre), „O2“ (2020, režissöör Margus Paju).

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "O2 " Mängufilm Linda Ahven
2019 "Amber" Tudengifilm Amber
2015 "Kivamees" Tudengifilm Krõõt
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Arnika
2011 "Kõik on võimalik" Tudengifilm Anna
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Keiu
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Hanna

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm