Avaleht

Peeter Tammearu

Peeter Tammearu

Näitleja ja teatrilavastaja Peeter Tammearu on sündinud 31. juulil 1964. aastal Pärnus. Ta lõpetas Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunsti erialal 1986. aastal. Aastani 1994 töötas ta Ugala teatris näitleja, lavastaja ja kirjandusala juhatajana, 1996–2002 Tallinna Linnateatris ja alates 2002. aastast Ugala peanäitejuhina, 2003–2009 direktorina ja kuni 2010. aastani näitlejana. Alates 2014. aastast näitleja ja lavastaja Kuressaare Linnateatris. Tammearu õpetab ka Viljandi Kultuuriakadeemias.

 

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm John (hääl)
2019 "Sandra saab tööd (tootmises)" Mängufilm
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Aaseme Aadu
2015 "1944" Mängufilm Kreml
2013 "Kertu" Mängufilm Jüri
2012 "Deemonid" Mängufilm Alfred
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Seersant
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Mutt John (hääl)
2006 "Meeletu " Mängufilm Meinart
2005 "August 1991" Telemängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm