Avaleht

Tõnis Haavel

Produtsent Tõnis Haavel on sündinud 8.detsembril 1970 Tallinnas, kus lõpetas 1989 Tallinna 44. keskkooli. Aastail 1991 - 1996 õppis Tallinna Tehnikaülikoolis majandust ja 1998 - 2002 Tallinna Pedagoogikaülikoolis filmirežiid. (Andmed täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Kiirusejumalad" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Vanad ja kobedad ilma grimmita" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Produtsent
2001 "Pambu-Peedu" Animafilm Produtsent
2001 "Sääsk ja hobune" Animafilm Produtsent
2000 "Nina-Jass ja Näpp-Mall" Animafilm Produtsent
2000 "Siidist sall" Tudengifilm Režissöör
1999 "Jahvatamise masin" Amatöörfilm Operaator
1997 "Varjus" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm