Avaleht

Endel Haasmaa

Endel Haasmaa oli Eesti Televisiooniga seotud 1956. aasta oktoobrist. Ta töötas nii "Aktuaalse kaamera" vanemtoimetajana kui ka 1960. aastate lõpul Eesti Televisiooni peatoimetajana. Tema elutööks oli aga Eesti Telefilmi loomine.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Narva kosk I jagu" Telemängufilm Toimetaja
1988 "Narva kosk II jagu" Telemängufilm Toimetaja
1981 "Maa keset merd" Dokumentaalfilm Toimetaja
1980 "24 tunni reportaaž" Dokumentaalfilm Toimetaja
1979 "Igale maitsele" Dokumentaalfilm Toimetaja
1979 "Nii ehitamegi" Dokumentaalfilm Toimetaja
1979 "Oma kodu" Dokumentaalfilm Stsenarist
1978 "Sooleib" Dokumentaalfilm Toimetaja
1976 "Kurss endine" Dokumentaalfilm Toimetaja
1976 "Teise looduse tegijad" Dokumentaalfilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm