Avaleht

Salme Jevdokimova

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Cogito, ergo sum" Dokumentaalfilm Monteerija
1988 "Haapsalu" Dokumentaalfilm Monteerija
1988 "Oksjon" Dokumentaalfilm Monteerija
1988 "Veealune muusika" Dokumentaalfilm Monteerija
1987 "Mälestuskuurort" Dokumentaalfilm Monteerija
1987 "Meie Uduvere" Dokumentaalfilm Monteerija
1986 "Anne Veski" Muusikafilm Monteerija
1986 "Sensatsioon" Muusikafilm
Telemängufilm
Monteerija
1986 "Tallinna karneval" Muusikafilm Monteerija
1985 "Kevad südames" Muusikafilm
Telemängufilm
Monteerija
1985 "Kuidas metsa hõikad ..." Dokumentaalfilm Monteerija
1985 "Olete te õnnelik, Ita Ever?" Dokumentaalfilm Monteerija
1985 "Peadirigent" Dokumentaalfilm Monteerija
1985 "Väike-Õismäe - rõngaslinn" Dokumentaalfilm Monteerija
1984 "Lööme lugu lustipilli" Muusikafilm Monteerija
1983 "Järvelinn Viljandi" Dokumentaalfilm Monteerija
1983 "On niisugune võimalus" Dokumentaalfilm Monteerija
1983 "Sügiskuld" Muusikafilm Monteerija
1983 "Teatridirektor" Muusikafilm Monteerija
1982 "10 minutit Peeter Toomaga" Muusikafilm Monteerija
1982 "Kolmveerand sajandit "Estonia" teatrit " Dokumentaalfilm Monteerija
1982 "Kutse sõprusringi" Muusikafilm Monteerija
1982 "Teisikud" Muusikafilm
Telemängufilm
Monteerija
1981 "Doktor Seppo" Dokumentaalfilm Monteerija
1981 "Hendrik Krumm ooperilaval" Muusikafilm Monteerija
1981 "Keskpäev" Telemängufilm Monteerija
1981 "Laulud lumes" Muusikafilm Monteerija
1981 "Salme" Dokumentaalfilm Monteerija
1980 "314 meetrit televisiooni" Dokumentaalfilm Monteerija
1980 "Aedniku suvi" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm