Avaleht

Salme Jevdokimova

vaata ka Salme Kõrvemann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Cogito, ergo sum" Dokumentaalfilm Monteerija
1988 "Haapsalu" Dokumentaalfilm Monteerija
1988 "Oksjon" Dokumentaalfilm Monteerija
1988 "Veealune muusika" Dokumentaalfilm Monteerija
1987 "Mälestuskuurort" Dokumentaalfilm Monteerija
1987 "Meie Uduvere" Dokumentaalfilm Monteerija
1986 "Anne Veski" Muusikafilm Monteerija
1986 "Sensatsioon" Telemängufilm
Muusikafilm
Monteerija
1986 "Tallinna karneval" Muusikafilm Monteerija
1985 "Kevad südames" Telemängufilm
Muusikafilm
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm