Avaleht

Aarne Ahi

Aarne Ahi

Animaator ja režissöör Aarne Ahi on sündinud 11. septembril 1943. aastal. Asus 1967. aastal tööle Tallinnfilmi nukufilmi osakonnas, hiljem jätkas  Nukufilmis.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Miriami Jõulupäkapikk" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2003 "Somnambuul" Mängufilm Ehitaja
2000 "Armas tuss 50 aastat hiljem" Mängufilm Ehitaja
2000 "Lunastus" Mängufilm Dekoraator
1996 "Keegi veel" Animafilm Animaator
1995 "Kirjad idast " Mängufilm Abitööline
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Abitööline
Tootmisassistent
Autojuht
1994 "Jõulukalender" Animafilm Animaator
1993 "Meistritükk" Animafilm Animaator
1991 "Kingikratt" Animafilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm