Avaleht

Imre Paabo

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kunstniku assistent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Kunstniku assistent
2017 "November " Mängufilm Dekoratsioonide valmistaja
2016 "Bodom" Mängufilm Kunstniku assistent
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kunstniku assistent
2015 "1944" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Kunstniku assistent
2015 "Vehkleja" Mängufilm Rekvisiitor
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Kunstniku assistent
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm