Avaleht

Saara Kadak

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Eestlane
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Ingrid
2018 "Tuhk ja tolm" Tudengifilm Klassiõde
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Arabella KOtkas
2015 "Restart" Teleseriaal Eva
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Dea
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Bianka
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Bianka
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Arabella
2013 "Mai" Mängufilm Mai
2013 "Nähka tuleb külla" Teleseriaal Mirjam
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Liisa
2007 "Klass " Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm