Avaleht

Marje Metsur

Marje Metsur

Vt ka Marje Mihhailova

Näitleja Marje Metsur (sünninimi Marje Mihhailova) on sündinud 27. juunil 1941. aastal. Ta lõpetas 1965. aastal Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri II lennu (kursuse juhendajad Voldemar Panso ja Vello Rummo). Aastatel 1965–2009 töötas ta Tallinna Linnateatris, seejärel vabakutselisena teinud rolle Vanemuise jt teatrite lavastustes. Palju tunnustust leidis ja teatrilukku kirjutas Metsur end Olga Zotova rolliga Mati Undi lavastuses "Rästiku pihtimus" (Noorsooteater 1979).

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Tsängu perenaine
2019 "Virago" Mängufilm Jutustaja (hääl)
2011 "Tagamõtsa" Teleseriaal
2010 "ENSV" Teleseriaal Marta
2010 "Sügise palett" Tudengifilm Margarita
2008 "Taarka " Mängufilm Vana Taarka
2007 "Klass " Mängufilm Emakeele õpetaja
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Poetess
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm
2001 "Heinaloom" Mängufilm Vanaema

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm