Avaleht

Vallo Kirs

Vallo Kirs

Näitleja ja lavastaja Vallo Kirs on sündinud 23. novembril 1987. aastal Rakveres. Ta õppis 1995–2007 Rakvere Gümnaasiumis ja 2007–2009 Tartu Ülikooli filosoofiateaduskonnas ajalugu. Järgnesid õpingud lavastaja ja näitleja erialal Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias, mille ta lõpetas 2013. aastal. Töötab Ugala teatris näitlejana.

Vallo Kirs mängis 2007. aastal linastunud Ilmar Raagi filmis "Klass" peategelast Kasparit ja kehastas sama tegelaskuju 2010. aastal valminud telesarjas "Klass: elu pärast". Lisaks "Klassile" on ta tuntud Rasmus Merivoo filmist "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas".

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Mu kallid laibad" Tudengifilm Ametnik
2017 "Armastus?" Tudengifilm Tom
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Albert
2012 "Härjasilmad" Tudengifilm Thesus
2012 "Ment" Teleseriaal Margo Sile
2009 "Krantsid" Tudengifilm Paul
2007 "Klass " Mängufilm Kaspar
2006 "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas" Tudengifilm Ott

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm