Avaleht

Kersti Tombak

Kersti Tombak

Näitleja Kersti Tombak on sündinud 30. aprillil 1977. aastal. Ta lõpetas 1999. aastal Viljandi Kultuurikolledži näitekunsti erialal. Töötas aastatel 1999–2005 näitlejana Rakvere Teatris. Alates 2005. aastast vabakutseline näitleja, mänginud kandvaid osi MTÜ Oma Lava lavastuses „Andmed Liina Pihlapuust“, Tõstamaa mõisa suvelavastuses „Tsepeliin“ jm. Mänginud filmides „Kinnunen“ (2007), „Kutsar koputab kolm korda“ (2010), „Luuraja ja luuletaja“ (2016), „Mehed“ (2019) jm; ETV lasteseriaalis „Nöbinina“ (2011) ning telesarjades „Kartulid ja apelsinid“ (2013), „Doktor Silva“ (2016), „Nukumaja“ (2017) jm.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Näitleja festivalil
2018 "Õigus õnnele" Mängufilm
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Diana
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal Ester Käbin
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Luulesõber
2013 "Kartulid ja apelsinid" Teleseriaal Laura, Viviani õde
2011 "Nöbinina" Teleseriaal Efrosiine
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Anne
2007 "Kinnunen " Mängufilm Merle

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm