Avaleht

Ivo Uukkivi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Kapten Stinger (hääl)
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Lembit
2016 "Mäel" Tudengifilm Georgi
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Andres
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Uurija
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Aleksander
2015 "1944" Mängufilm Rudolf Kask
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Erik
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Maksuameti eriüksuse boss
2015 "Nadja" Tudengifilm Janus
2013 "Öine vahetus" Tudengifilm Pawel
2012 "Alpimaja" Teleseriaal Produtsent Martin Kütt
2012 "Nurjatud tüdrukud" Teleseriaal Produtsent
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Produtsent Ludwig
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Karm Pätt
2011 "Kalevipojad" Teleseriaal Produtsent Indrek
2011 "Peidetud sellesse filmi" Tudengifilm Kaspar
2011 "Tähtpäev" Tudengifilm Man
2010 "Taevavõti" Mängufilm
2010 "Unistuste agentuur" Teleseriaal Toivo, Anne eksabikaasa
2008 "Ants Eskola: Olla või mitte olla" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2008 "Pealpool pilvi" Tudengifilm Hugo
2008 "Teine tulemine" Mängufilm Haavatud sõdur
2008 "Teisel pool" Mängufilm Baarmen
2008 "Väljasõit" Tudengifilm Kristjan
2007 "Kinnunen " Mängufilm Tõnu
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Ants
2007 "Sügisball " Mängufilm Laura eksmees
2007 "Tervitusi Nõukogude Eestist!" Dokumentaalfilm Diktor
2006 "Kelgukoerad" Teleseriaal Priit Post

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm