Avaleht

Mario Narbekov

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Aeg on Sibul" Tudengifilm Helimonteerija
2010 "Oleg" Mängufilm Helimonteerija
2009 "Evald Okas " Dokumentaalfilm Helirežissöör
2008 "Aljoša" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2008 "BAM" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2008 "Dialoogid. Helilooja Valentin Silvestrov " Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2008 "Monument" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2008 "Teie pilet, palun!" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2007 "Apteeker" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2007 "Eurydike otsinguteel" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm