Avaleht

Hendrik Saks

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Valgusmeister
2019 "Ott Tänak - The Movie" Dokumentaalfilm Valgustaja
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Valgustaja
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal Valgustaja
2015 "Liblikmees" Mängufilm Valgusmeister
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Allveelennud" Mängufilm Valgusmeister
2012 "Viimane kutse" Tudengifilm Valgustaja
2011 "Tallinna kilud" Mängufilm
Muud liigitused
Valgusmeister
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm