Avaleht

Paul Potissepp

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1965 "Jaak ja robot" Animafilm Direktori asetäitja
1965 "Supernoova " Mängufilm Direktori asetäitja
1964 "Operaator Kõps seeneriigis" Animafilm Direktor
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Direktori asetäitja
1964 "Viimane korstnapühkija" Animafilm Direktor
1962 "Jääminek " Mängufilm Direktori asetäitja
1962 "Ühe katuse all " Mängufilm Direktor
1961 "Juhuslik kohtumine " Mängufilm
Muusikafilm
Direktor
1960 "Perekond Männard " Mängufilm Direktori asetäitja
1959 "Vallatud kurvid " Mängufilm Direktori asetäitja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm