Avaleht

Eva-Maria Gramakovski

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Teesklejad" Mängufilm Kunstnik
2014 "Risttuules" Mängufilm Kostümeerija
2014 "Roosa kampsun" Mängufilm Kunstnik
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Kunstnik
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Kunstnik
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Kostüümikunstnik
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Kunstniku assistent
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Kunstnik
2009 "Vasha " Mängufilm Kostüümikunstnik
2008 "Loterii-ja" Tudengifilm Kunstnik
2008 "Taarka " Mängufilm Kostüümikunstnik
2008 "Tummfilm " Tudengifilm Kunstnik
2007 "Detour/Võõras" Mängufilm Kunstnik
2007 "Klass " Mängufilm Kunstnik
2006 "Eeden" Tudengifilm Kunstnik
2005 "Vanameeste paradiis" Mängufilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm