Avaleht

Ott Sepp

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kuulsuse narrid" Mängufilm Ferdinand
2020 "Sipsik " Animafilm Sipsik (hääl)
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Johannes Pääsuke
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Märten
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Peeter (hääl)
2017 "Sangarid" Mängufilm Maakas
2012 "Päikeseratas" Tudengifilm Töösturi sõber
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Sibi
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Ott Sepp
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Ristiga mees
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Stsenarist Turvamees
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Kaspar Tuvi
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Akselerant Ott
2007 "Mis iganes, Aleksander! " Mängufilm Sõber
2007 "Universitas Tartuensis 375" Dokumentaalfilm Osatäitja
2006 "Roosa kleit ja nahksed püksid" Tudengifilm Ants
2006 "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas" Tudengifilm Märt
2005 "2 pic" Tudengifilm Tont
2005 "Malev " Mängufilm Uru Tark
2005 "Röövlirahnu Martin " Mängufilm Nitram
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Mugur

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm