Avaleht

Mari-Liis Lill

Mari-Liis Lill

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Kratt" Mängufilm
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Annely
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Alberti ema Sohvi
2017 "Sangarid" Mängufilm Tõlk
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Luisa
2015 "Restart" Teleseriaal Luisa Paas
2014 "A ja B" Teleseriaal Bianca
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Naine
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Kohalik ogalik
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Marta

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm