Avaleht

Igor Glazistov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Teel koju" Tudengifilm Monteerija
2000 "Kaitsja" Amatöörfilm Operaator
1998 "Vaikus" Amatöörfilm Operaator
1997 "Kuldne sära" Amatöörfilm Operaator
1995 "Vesi ja kivi" Amatöörfilm Operaator
1994 "Because" Amatöörfilm Operaator
1994 "Vaganoloog" Amatöörfilm Operaator
1992 "Kaks päeva ja kaks ööd ühe kunstniku elust" Amatöörfilm Autor
1991 "Ookean" Amatöörfilm Operaator
1990 "Revolutsioon" Amatöörfilm Operaator
1989 "Kuni kellad helisevad" Amatöörfilm Operaator
1988 "Katkenud unenägude illusioonid" Amatöörfilm Režissöör
1985 "Kontakt" Amatöörfilm Operaator
1984 "Dissonants" Amatöörfilm Režissöör
1984 "Fotoopus - 841" Amatöörfilm Operaator
1981 "Kiri" Amatöörfilm Operaator
1980 "Tilk kukub tilgana" Amatöörfilm Operaator
1977 "Mõtisklus kvintessentsist" Amatöörfilm
Muud liigitused
Režissöör
"Fotoopus - 851" Amatöörfilm Operaator
"Fotoopus - 852" Amatöörfilm Operaator
"Fotoopus - 853" Amatöörfilm Operaator
"Fotoopus - 854" Amatöörfilm Operaator
"Fotoopus - 871" Amatöörfilm Operaator
"Fotoopus - 872" Amatöörfilm Operaator
"Kiri" Amatöörfilm Operaator
"Sündmus" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm