Avaleht

Paolo Girol

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Raisus südamed" Tudengifilm Poomioperaator
2012 "Codex Gigas " Tudengifilm Monteerija
2010 "Ache" Tudengifilm Helioperaator
2010 "Kolm Kartulit" Tudengifilm Helioperaator
2010 "Maja naisega" Tudengifilm Helioperaator
2010 "Selgus" Tudengifilm Helioperaator
2010 "Talve tulles" Tudengifilm Monteerija
Helioperaator
2009 "Ausad värvid" Tudengifilm Helirežissöör
Helioperaator
2009 "Float" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2009 "In Between" Tudengifilm Helirežissöör
Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm