Avaleht

Janek Joost

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Tsängu vend 1
2019 "Lahutus Eesti moodi" Teleseriaal Suhtenõustaja Fred
2019 "Ühemeheshow" Mängufilm
2019 "Uued algused" Mängufilm Mees
2018 "Miks mitte?!" Teleseriaal
2015 "Varjudemaa" Teleseriaal Ärimees Vinks
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Gregor
2012 "Renessanss" Tudengifilm Heinrich
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Konsultant
2010 "Hingelt ära" Tudengifilm Jüri
2010 "Minu Laialdased Teadmised Liblikapüüdmisest" Tudengifilm Kriitik 1
2010 "Protsess" Tudengifilm Pikk Mees
2009 "Koolja" Tudengifilm Narr
2009 "Kord aastas" Tudengifilm Telekaparandaja
2009 "Krokodill" Animafilm (hääl)
2008 "Ants Eskola: Olla või mitte olla" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2008 "Pealpool pilvi" Tudengifilm Kusti
2007 "Sügisball " Mängufilm Theo ülemus
2006 "Ruudi " Mängufilm Viikingiklubi esimees
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Marek/Margus
2005 "Malev " Mängufilm Ugandilaste vanem
2003 "Liivakellade parandaja" Mängufilm Aleksander
2001 "Head käed" Mängufilm Wello

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm