Avaleht

Gert Raudsep

Gert Raudsep

Näitleja Gert Raudsep on sündinud 30. aprillil 1970. aastal Tallinnas. Ta lõpetas 1988 Tallinna 1. Keskkooli (praegune Gustav Adolfi gümnaasium) ja 1992 Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri XV lennu (kursuse juhendaja Kalju Komissarov). Töötas 1992–2005 näitlejana Viljandi teatris Ugala, 2005–2018 teatris NO99, mängides kokku seal 35 lavastuses, sh kõikides NO99 tähtlavastustes. NO99 teatri sulgemise järel vabakutseline. Mänginud mitmetes filmides, sh peaosa „Kirsitubakas“ (2014, rež Katrin ja Andres Maimik), telesarjades (nt „Riigimehed”, 2010; „Riigimehed 2”, 2013; „Pank“, 2018) ja kuuldemängudes (nt „Ekke Moor”, 2002; „Lumejänesed”, 2004; „Laste maailm”, 2006; „Pilved nagu valged utetalled”, 2011; „Üks päev Mati Alaveri elus“, 2020). Pälvis 2003 ...

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karm liin" Tudengifilm Andruse isa
2019 "Värvid must-valgel" Tudengifilm Olavi
2018 "Pank " Teleseriaal Mati Iisak
2018 "Portugal " Mängufilm Rain
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Andres
2017 "Igitee " Mängufilm Edvard Gylling
2017 "Pyramus ja Thisbe" Tudengifilm Isa
2015 "1944" Mängufilm Ants Saareste
2015 "Keeris" Teleseriaal Verener Konder
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Joosep

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm