Avaleht

Üllar Saaremäe

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Kõrtsu Ruudi
2019 "Omakohus" Tudengifilm Jüri
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Johorka (Mehetapja)
2016 "Ohverdus" Tudengifilm Isa
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Mikk Kotkas
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Mikk Kotkas
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Jüri
2013 "Peaosa" Tudengifilm Meister
"Hamlet"
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Kohalik tropp
2011 "Heeringas Veenuse õlal" Muud liigitused Üllar
2010 "Teise mehe pea" Teleseriaal Gorin
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Karl Ploompuu
2007 "Hargnevate teede aed" Mängufilm
2007 "Tagasitulek koju" Dokumentaalfilm Diktor
2006 "Konkurss" Tudengifilm Komisjoni liige
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Ihukaitsja Toby
2005 "Hajameelselt abielus" Teleseriaal Režissöör I Peeter
2005 "Malev " Mängufilm Mentor Wolfram
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Jaan
2004 "Laud" Animafilm (hääl)
2004 "Näitleja" Tudengifilm Vestluse juht
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Hundissaare rühma komandör
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Sutenöör
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Rasmus Jaago
2000 "Me saame hakkama" Teleseriaal Andreas
1998 "Armastuse kahur" Teleseriaal Maakler
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Aleksander Kesküla

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm