Avaleht

Kristjan-Jaak Nuudi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Janu" Tudengifilm Stedicam operaator
2019 "Kiirtee põrgusse" Mängufilm Operaator
2019 "Labor" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaator
2019 "Mehed" Mängufilm Stedicam operaator
2019 "Sulle on sõnum" Tudengifilm Operaator
2019 "Süsi" Tudengifilm Stedicam operaator
2019 "Värvid must-valgel" Tudengifilm Stedicam operaator
2019 "Zoro" Tudengifilm Stedicam operaator
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2018 "Sõlm" Tudengifilm Stedicam operaator
2017 "Lumi Punasel lagedal" Dokumentaalfilm Operaator
On-line montaaž
Värvimääraja
2017 "Naine pildil" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2017 "Ruja - Keelatud!" Dokumentaalfilm Operaator
2017 "Tagurpidi" Tudengifilm Operaator
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Operaator
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Operaator
2013 "Kertu" Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Operaator
2013 "Veregrupp" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Lisavõtete operaator
2012 "Eesti filmi sajandipidu" Tudengifilm Operaator
2012 "Kabaree" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Vikatimehe poeg" Tudengifilm Operaator
2011 "Cubaton" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Teise mehe pea" Teleseriaal Operaator
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Operaator
2008 "Aja meistrid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Operaator
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Operaator
2008 "Pealpool pilvi" Tudengifilm Operaator
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Operaator
2007 "Hargnevate teede aed" Mängufilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm