Avaleht

Vera Parvel

Vera Parvel

9.01.1913–6.05.2012

Monteerija ja režissööri assistent Vera Parvel (ka Veera Parvel) töötas Tallinnfilmis 2.05.1945–30.06.1971

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1969 "Gladiaator " Mängufilm Monteerija
1967 "Viini postmark " Mängufilm Monteerija
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Monteerija
1965 "Supernoova " Mängufilm Monteerija
1964 "Null kolm " Mängufilm Monteerija
1964 "Seal, kus elas Hemingway" Dokumentaalfilm Monteerija
1963 "Roosa kübar" Tudengifilm Monteerija
Režissööri assistent
1963 "Visa töö vili" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1962 "Jääminek " Mängufilm Monteerija
1962 "Õhtust hommikuni" Tudengifilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm