Avaleht

Margus Grosnõi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Teofrastus" Animafilm (Hääl)
2016 "Ohverdus" Tudengifilm Metsajumal
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Toomas Saar
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Gabriel
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Piiritusevedaja
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Sander
2012 "Nurjatud tüdrukud" Teleseriaal Tony Moreno
2009 "Ausad värvid" Tudengifilm Gabriel
2009 "Väikeste linnade mehed" Mängufilm Veljo
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Margus
2008 "Soovide puu " Mängufilm Roomet
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Ilmar Pääsuke

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm