Avaleht

Ludmilla Rosental

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Monteerija
1976 "Suvi " Mängufilm Monteerija
1974 "Punane viiul " Mängufilm Monteerija
1973 "Ukuaru " Mängufilm Monteerija
1972 "Maaletulek " Mängufilm Monteerija
1971 "Don Juan Tallinnas " Mängufilm
Muusikafilm
Monteerija
1970 "Varastati Vana Toomas " Muusikafilm
Mängufilm
Monteerija
1969 "Kevade " Mängufilm Monteerija
1968 "Libahunt" Mängufilm Monteerija
1967 "Olen valmis, ma lähen…" Dokumentaalfilm Monteerija
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Monteerija
1965 "Kivid ja leib" Dokumentaalfilm Monteerija
1965 "Mäeküla piimamees " Mängufilm Monteerija
1964 "Jäätramm" Dokumentaalfilm Monteerija
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Monteerija
1963 "Jäljed " Mängufilm Monteerija assistent
1961 "Laulu sõber " Mängufilm Monteerija
1960 "Vihmas ja päikeses " Mängufilm Monteerija
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Monteerija
1956 "Üks moment, oodake!" Tudengifilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm