Avaleht

Janika Freidkes

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Lauluga ristit" Dokumentaalfilm Direktor
1993 "Riigiks saamine" Dokumentaalfilm Direktor
1992 "Kaevurite pärl" Dokumentaalfilm Direktor
1992 "Rabarong" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Geim Vanjale" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Meie venelased" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Betti Alveriga" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Eestlane Ernst Idla" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Kodupinnale tulek. Kalju Lepik 70" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Õpetaja Johannes Käis" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm