Avaleht

Aarne Soro

Aarne Soro

Näitleja Aarne Soro on sündinud 3. veebruaril 1974. aastal. Ta lõpetas 1997. aastal Viljandi kultuurikolledži teatrikateedri 1. lennu. Aastast 1996 töötab Ugala teatris. Mänginud ka filmides ja teleseriaalides. Alates 2002. aastast pälvinud mitmeid teatripreemiaid.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Vee peal (tootmises)" Mängufilm
2019 "Lõpp" Tudengifilm Laur Välu
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kohtu kirjutaja Soro
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Juhan Kukk
2018 "Pank " Teleseriaal Leho
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Onu Ott
2017 "Lillepood" Teleseriaal Matusebüroojuhataja
2017 "Pyramus ja Thisbe" Tudengifilm Lev
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal Haavatud mees
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Raivo

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm