Avaleht

Toomas Hussar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Kirikuõpetaja
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Ärimees
2006 "Usaldus" Mängufilm Mees autos
2003 "Kingapuu" Tudengifilm Isa
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Külaline
1998 "Armastuse kahur" Teleseriaal Stsenarist
Dialoogi autor
1994 "Tulivesi " Mängufilm Tudeng
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Režissöör (II) Saatejuht
1992 "Daam autos " Mängufilm Sass
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Režissööri assistent Edgari kambajõmm
1990 "Mis juhtus, Waldemar?" Tudengifilm Režissöör
1990 "See olemine" Dokumentaalfilm Konsultant
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm