Avaleht

Toomas Hussar

Toomas Hussar

Lavastaja, dramaturg ja režissöör Toomas Hussar on sündinud 1. mail 1962 Tallinnas. Ta õppis 1980–81 Tartu Riiklikus Ülikoolis matemaatikat, 1981–83 Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Konsistooriumis usuteadust ning 1986–88 Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedris näitlemist.

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Kirikuõpetaja
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Ärimees
2006 "Usaldus" Mängufilm Mees autos
2003 "Kingapuu" Tudengifilm Isa
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Külaline
1998 "Armastuse kahur" Teleseriaal Stsenarist
Dialoogi autor
1994 "Tulivesi " Mängufilm Tudeng
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Režissöör (II) Saatejuht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm