Avaleht

Jan Uuspõld

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Koolitaja
2019 "Vanamehe film " Animafilm
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Konstantin Konik
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Madrused Zigfried ja Zagfried(hääl)
2017 "Hilisõhtune Naansense" Tudengifilm Saatekülaline
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Ametnik (Süütu)
2016 "Kellapid" Teleseriaal korteriühistu esimees
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Gustav Tukk, salapolitseinik
2015 "Takso" Teleseriaal Urmas Kuldnokk
2014 "A ja B" Teleseriaal Felix
2013 "Free Range" Mängufilm Töökaaslane
2010 "Teise mehe pea" Teleseriaal Valorin
2009 "Ausad värvid" Tudengifilm Joosep
2009 "Suits" Mängufilm Dr. Suits
2009 "Vasha " Mängufilm Jüri
2008 "Kalevi naised" Teleseriaal Mehis Käbi.Kalju Kass
2007 "Brigaad 3" Teleseriaal kiirabiarst Toomas Sein
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Jan
2007 "Sipelga 14" Teleseriaal Jaan Zorro
2006 "Hundi agoonia" Mängufilm Hundi partner II
2006 "Kassid" Teleseriaal Virgo
2006 "Ruudi " Mängufilm Gynnar
2005 "Frank ja Wendy " Animafilm Frank (hääl)
2005 "Green Power" Animafilm Frank (hääl)
2005 "Hoop ühiskonna kuklasse" Animafilm Frank
2005 "Jääkarude paraad" Animafilm Frank (hääl)
2005 "Vikerkaar" Animafilm Frank
2003 "Hungerburger" Animafilm Frank (hääl)
2003 "Perebisnes" Mängufilm Mees
2003 "Punapeade kättemaks" Animafilm Frank

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm