Avaleht

Alo Kõrve

Avaleht

Alo Kõrve

Alo Kõrve

Näitleja Alo Kõrve on sündinud 2. detsembril 1978. aastal Jõgevamaal Härjanurme külas. Ta on õppinud Saduküla põhikoolis, 1993–1997 Jõgeva gümnaasiumis, 1997–1998 sotsiaalteaduste erakõrgkoolis Veritas ning 1998–2002 Eesti Muusikaakadeemia Kõrgemas Lavakunstikoolis (kursuse juhendaja Elmo Nüganen), mille XX lennu lõpetas näitleja erialal. Praegu õpib Tartu ülikooli religiooniuuringute ja teoloogia magistriõppes. Alates 2002. aastast Tallinna Linnateatri näitleja. Filminäitlejadebüüdi tegi 2002. aastal Elmo Nüganeni mängufilmis „Nimed marmortahvlil“, mänginud ka telesarjades.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Apteeker Melchior" Mängufilm Dorn
2021 "Mälu püsivus" Tudengifilm Produtsent
2021 "Öölapsed " Mängufilm Anton
2021 "Sandra saab tööd" Mängufilm Tõnis
2020 "Avita kirjastuse õpikuklipid" Tudengifilm
2020 "O2 " Mängufilm Paul Parik
2019 "Uued algused" Mängufilm Hendrik
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Heiki
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Nils Lehtonen
2015 "Restart" Teleseriaal Sven Uudas

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm