Avaleht

Herardo Contreras

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Georg " Mängufilm Töömees Estonias
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Stjopa
2002 "Ferdinand" Mängufilm Loomaaia talitaja
2002 "Pääsemine" Mängufilm Vasjonok
2000 "Sünnipäev" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1999 "Sellised kolm lugu: Aida " Mängufilm Põgenik "Verdi"
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Vene külamees
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Guelachvili
1994 "Tulivesi " Mängufilm Kojamees
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Arst
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm
1988 "Vernanda" Mängufilm
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Herardo Contreras
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Mustlane
1985 "Puud olid... " Mängufilm Alajaani Märt
1983 "Lurich " Mängufilm Vagunisaatja
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, I jagu" Mängufilm
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, II jagu" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm