Avaleht

Ivo Felt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Produtsent
Helioperaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Produtsent
2018 "Kala" Mängufilm Produtsent
Helirežissöör
2018 "Portugal " Mängufilm Produtsent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Produtsent
2017 "Nõukogude hipid" Dokumentaalfilm Sünkroontaustad
2017 "Ohtlik ema" Mängufilm Kaasprodutsent
2017 "Pihtimus" Mängufilm Produtsent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Produtsent
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Produtsent
Helirežissöör
2015 "Vaikuse kutse" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Vehkleja" Mängufilm Produtsent
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Produtsent
2014 "Riigivargad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2013 "Mandariinid" Mängufilm Produtsent
Helirežissöör
Helikujundaja
2012 "Baskin" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2012 "Rat King " Mängufilm Produtsent
Helirežissöör
2012 "Saarte värvid" Dokumentaalfilm Helioperaator
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
Helimonteerija
2012 "Tööpealkiri: Imelaps" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2012 "Tõsise näoga mees" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2012 "Vaeste kirjanike maja" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2012 "Varesesaare venelased" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2011 "Ideaalide tund" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2011 "Idioot" Mängufilm Helirežissöör
2011 "Kaplinski süsteem" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Helirežissöör
2011 "Mida ei mäleta, pole olnd" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2011 "See on see päev" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm