Avaleht

Margus Õunapuu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Tuhamäed" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Kristus elab Siberis" Dokumentaalfilm Produtsent
Idee
2013 "Põud" Tudengifilm Produtsent
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Konsultant
2011 "Cubaton" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Kosmos 68 - Legendid vol 1" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Taevavõti" Mängufilm Produtsent
2009 "Etüüd palvest" Dokumentaalfilm Produtsent
Helirežissöör
2006 "Igavese armastuse sõdalane " Mängufilm Kaasprodutsent
2000 "Armas tuss 50 aastat hiljem" Mängufilm Rekvisiitor
1998 "Georgica " Mängufilm Rekvisiitor
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Rekvisiitor
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Kunstniku assistent
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Kunstniku assistent
1992 "Daam autos " Mängufilm Kunstniku assistent
1992 "Luukas " Mängufilm Režissööri assistent
"Skype " Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm