Avaleht

Hugo Laur

Hugo Laur

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Pime-Kaarli
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm vana Slahter
1970 "Valge laev " Mängufilm Jalans
1969 "Viimne reliikvia " Mängufilm Episoodiline roll
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Ma nägin teid...
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Teenus
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Mustusevedaja
1963 "Jalgrattataltsutajad " Mängufilm Jalgrattatehase valvur
1963 "Jäljed " Mängufilm Julius Raagen
1962 "Jääminek " Mängufilm Laas Lautrikivi

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm