Avaleht

Merle Palmiste

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Salmonid. 25 aastat hiljem " Mängufilm
2020 "Sipsik " Animafilm Kuu/Naine taksos (hääl)
2019 "Kõhedad muinaslood" Mängufilm
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Ingridi ema
2017 "Litsid" Teleseriaal Proua Kukk
2017 "Merivälja" Teleseriaal Anna
2016 "Kellapid" Teleseriaal Leili
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Tädi Mari
2015 "Maa, armastan sind!" Teleseriaal
2015 "Üheotsapilet" Teleseriaal Peaingel
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Karin Viisla
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Karin Viisla
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Adjutant
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Lehm Benita (hääl)
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Rebekka
2010 "Taevalaul" Animafilm
2008 "Isemoodi muinasjutt" Mängufilm Õnnetu Kuningriigi kuninganna
dubleeris kuninganna rolli
2006 "Kelgukoerad" Teleseriaal Kertu Post
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Rutt
2005 "Hajameelselt abielus" Teleseriaal Vilve Baum
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Ingrid
2004 "30 minutit vaikust" Mängufilm Orkestri manager
2004 "Ring" Mängufilm Ema
2001 "Karu süda " Mängufilm Hallike
1998 "Kired" Teleseriaal Riina
1997 "Jõulumees" Mängufilm
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Evelin
1993 "Salmonid" Teleseriaal

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm