Avaleht

Merle Palmiste

Merle Palmiste

Näitleja Merle Palmiste on sündinud 1. novembril 1970. aastal Tallinnas. Ta lõpetas aastal 1992 Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri XV lennu ja töötab samast aastast näitlejana Eesti Draamateatris.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Salmonid. 25 aastat hiljem (tootmises)" Telemängufilm
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Ingridi ema
2017 "Litsid" Teleseriaal Proua Kukk
2017 "Merivälja" Teleseriaal Anna
2016 "Kellapid" Teleseriaal Leili
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Tädi Mari
2015 "Maa, armastan sind!" Teleseriaal
2015 "Üheotsapilet" Teleseriaal Peaingel
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Karin Viisla

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm