Avaleht

Merle Palmiste

Avaleht

Merle Palmiste

Merle Palmiste

Näitleja Merle Palmiste on sündinud 1. novembril 1970. aastal Tallinnas. Ta lõpetas aastal 1992 Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri XV lennu ja töötab samast aastast näitlejana Eesti Draamateatris.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Eesti matus" Mängufilm Iida
2021 "Kennedy intsident" Telemängufilm
2021 "The Best of Salieri ehk Mina, Eesti režissöör" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2020 "Salmonid. 25 aastat hiljem " Mängufilm
2020 "Sipsik " Animafilm Kuu/Naine taksos (hääl)
2019 "Kõhedad muinaslood" Mängufilm
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Ingridi ema
2017 "Litsid" Teleseriaal Proua Kukk
2017 "Merivälja" Teleseriaal Anna
2016 "Kellapid" Teleseriaal Leili

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm