Avaleht

Peeter Ülevain

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Jaan Poska" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Savisaare protsess" Teleseriaal Operaator
2013 "Verised majad" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Putukas ja Mõmmi" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Kutse" Dokumentaalfilm Operaator
Helioperaator
2005 "Stiilipidu " Mängufilm
2004 "Sest ma nagu linnukene" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Hing sees" Animafilm Operaator
2001 "Tulelaeva kulid" Animafilm Operaator
2000 "Eesti lähimineviku okupatsioonid: Stalini aeg 1944-1950" Dokumentaalfilm Operaator
2000 "Stalini aeg 1950-1956" Dokumentaalfilm Operaator
1999 "Legend päikesest" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Eesti Vabariik - 80" Filmikroonika Operaator
1998 "Ehitused Vabaduse väljakul ja Koplis " Filmikroonika Operaator
1998 "Tallinna sadam " Filmikroonika Operaator
1997 "Ajakirjanike ball" Filmikroonika Operaator
1997 "Eesti piirivalve paraad Narvas" Filmikroonika Operaator
1997 "Eesti Riigikaitse Akadeemia" Filmikroonika Operaator
1997 "Eralennundus" Filmikroonika Operaator
1997 "Estonia teatri remont" Filmikroonika Operaator
1997 "Haapsalu salli päev " Filmikroonika Operaator
1997 "Hiidlaste edusammud" Filmikroonika Operaator
1997 "Jäämäed Saaremaal" Filmikroonika Operaator
1997 "Jahi ehitamine" Filmikroonika Operaator
1997 "Jõulud metsas" Filmikroonika Operaator
1997 "Jüriöö mälestusmärk" Filmikroonika Operaator
1997 "Kaitsejõud - Kuperjanovi pataljon, kordusõppused" Filmikroonika Operaator
1997 "Krabi kool" Filmikroonika Operaator
1997 "Külapillimeeste kokkutulek Saaremaal" Filmikroonika Operaator
1997 "Kuressaare merepäevad" Filmikroonika Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm